موضوع کمیسیون: هماهنگی پروژه ها و اجرای لوله گذاری
مشروح جلسه: به حول و قوه ی الهی، جلسه ای با حضور اعضاء محترم کمیسیون، شهردار محترم، تشکیل و با قرائت قرآن توسط آقای بهتویی شروع شد.
*- آقای مهندس خانی ریاست محترم کمیسیون، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام ا… دهه مبارک فجر، ایشان به آثار و برکات این ایام اشاره و همچنین درخصوص اجرای پروژه های جدید عمرانی در اراضی صنفی و خدماتی، 13 هکتاری و 43 هکتاری، خواستار اجرای شبکه گذاری لوله های سیمانی جدول نهر در خیابانهای اصلی شدند.
*- شهردار محترم نیز از این پیشنهاد استقبال نمودند و از اجرای آن در پروژه های جدید خبر دادند، در مورد سایه بان مزار نیز اعلام نمودند، بعد از مراحل مناقصه پروژه مذکور اجراء خواهد شد.
*- اعضاء محترم کمیسیون درخصوص جدول گذاری انتهای مسجد حضرت ابوالفضل ( ع )، آذران 9، پروژه پل غربی شهرو انبارمخابرات نیز با یکدیگر بحث و تبادل نظر نمودند.
*- در ادامه به مشکل تعدادی از شهروندان رسیدگی شد.