موضوع کمیسیون: توافقات و تملکات

مشروح جلسه:  به حول و قوه الهی جلسه ای با حضور اعضاء محترم کمیسیون حقوقی، تعدادی از مالکین، تشکیل و با قرائت قرآن توسط آقای بهتویی آغاز گردید.

*- حاج آقا حسن لی ریاست محترم کمیسیون، ضمن خیر مقدم به حاضرین، ایشان از اتفاقات  پیش آمده در کشور سوریه و تحولات منطقه اشاره و مطالبی را بیان نمودند. در ادامه در خصوص تملکات و توافقات انجام شده و بی نتیجه ماندن برخی اراضی و املاک از جمله؛ اراضی جنب میدان و بلوار ولایت، ملک آقای محسن بهتویی در آذران ششم، اراضی آقایان نور محمدی در کمربندی شرقی شهر، زمین آقای حبیب کلانتری در خیابان گلستان، زمین آقای بجنوردی و همچنین آقایان سید صمد و سید عبداله پرپینچی، خواستار تنظیم جدول زمانی برای حل این مشکلات شدند.

*-  آقای نور محمدی گزارشی از تملک پل ولایت که موجب تضعیف حقوق مردم و مالکین شده، ایشان خواستار پیگیری شورای محترم شدند.

*-  تعدادی از مالکین نیز به مشکلات پیش آمده برای اراضی خود اشاره و خواستار حل مشکلات شدند.

*-  آقای نظری گزارشی از نحوه تملک پل ولایت بصورت کارشناسی ارائه نمودند.

*- در ادامه مقرر شد، گچ ریزی اراضی تملک شده و باقیمانده نقشه برداری نیز انجام پذیرد.  و در خصوص اراضی باقیمانده نیز تصمیم گیری گردد.

*-   آقای محمد نور محمدی مالک زمین واقع در کمر بندی شرقی 9 دی پیشنهاد نمودند که قیمت کارشناسی سال قبل به وی ابلاغ گردد. تا ایشان نسبت به تصمیم گیری در این خصوص اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.