موضوع کمیسیون: برگزاری فینال جام رمضان
مشروح جلسه: به حول قوه ی الهی جلسه ای با حضور اعضاء محترم کمیسیون و شهردار محترم تشکیل و با قرائت قرآن توسط آقای بهتویی شروع شد.
*- آقای بهتویی ریاست محترم کمیسیون، ضمن خیر مقدم به حاضرین، قبولی طاعات و عبادات و تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی ( ع )، ایشان در خصوص نحوه برگزاری مراسم فینال جام رمضان، دعوت از میهمانان و پخش زنده مسابقه و همچنین مسابقات همکاران شورا و شهرداری، مطالبی را بیان نمودند.
* – شهردار محترم از هماهنگی با صدا و سیما جهت پخش زنده این مسابقه از شبکه قزوین و همچنین از هماهنگی جهت دعوت از مسئولین استانی و شهرستانی جهت دیدار و تماشای این بازی خبر دادند.
*- اعضاء محترم کمیسیون نیز با توجه به اهمیت این بازی خواستار حضور پرسنل نیروی انتظامی جهت نظم بخشی شدند. در ادامه نیز خواستار تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی و برگزار کنندگان و همچنین تجلیل از قهرمانان این بازی ها شدند.